Flyt virksomheden gennem samtalen
– helt uden hokus-pokus

Virksomheden kan flyttes gennem samtalen, og det er der overhovedet ikke noget hokus-pokus i.

Ganske enkelt fordi, der er gemt rigtig meget guld i den fortrolige samtale.

Man kan give og modtage utroligt meget i et lukket forum

Mange virksomhedsejere/ledere er meget alene med både tanker og beslutninger om fx

  • Hvor skal virksomheden hen?
  • Hvordan løser jeg det konkrete problem?
  • Bør jeg sælge?
  • Har jeg det rigtige hold?
  • Skal jeg sætte gang i et generationsskifte?
  • Skal vi sætte gang i en eksport?
  • Hvor skaffer jeg kapital til en udvidelse?

Find selv på flere spørgsmål….

Alle disse tanker kan flyttes via samtalen/virksomhedssparring. De kan vendes og drejes. Beslutninger dukker op i kølvandet på samtalen. Retninger stikkes ud. Pludselig flytter tingene sig og tankerne bliver mindre tunge, fordi de deles.

Det giver næsten, uden undtagelse, altid et løft til virksomheden, hvis ejeren/lederen har en person udefra at dele sine tanker og overvejelser med under en konstruktiv og fortrolig samtale.

Der kan være en dagsorden – det behøver der ikke være. Der kan være et emne – det behøver der ikke være. Der kan være en krise – det behøver der ikke være.

Sammen er DU stærkere

Ikke alle virksomhedsejere/ledere har en bestyrelse. Derfor kan en samtale med en fortrolig udefra være et alternativ. Og selvom der er en bestyrelse, er det heller ikke alt, man kan tale med den om.

Undersøgelser viser, at over 30%, altså 1/3 af alle personlige ejere af virksomheder, ikke har taget stilling til, hvad der skal ske med virksomheden, når de ikke længere selv kan lede den.

Når en leder har besluttet, hvordan en virksomhed skal afhændes, er der 20% af disse, der ikke har fortalt om planerne til nogen overhovedet.

Det er en skam, at så mange ejer/ledere går alene med overvejelserne. Ligeså ærgerligt er det, at mange aldrig får eksekveret på de tanker, der opstår.

Hvorfor?

Fordi der ligger mange store og gode idéer i bunken af uudnyttede tanker. Disse ideer bliver bragt i spil gennem samtalen.

Og det er her guldet ligger – i den fortrolige samtale.

Derfor – brug samtalen. Find én, som du stoler på. Vend og drej tingene. Få skudt nogle idéer ned, få andre ideer løftet op til strategier, mål og retning for din virksomhed.

Bliv inspireret med virksomhedssparring – bliv bedre til at træffe beslutninger!

 Læs mere om virksomhedssparring her